تاریخ و ساعت

افتخارات مدرسه

کسب رتبه اول استان در طی سه سال متوالی در احراز رتبه های برتر کنکور سراسری

احراز رتبه اول در کسب رتبه های زیر 3000 کشوری کنکور سراسری 92- در استان همدان

کسب مقام اول کشور توسط انجمن اسلامی دبیرستان نمونه حضرت آمنه(س)
در سال تحصیلی 92-91

کسب رتبه اول کشوری دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) در برگزاری نمایشگاه مدرسه انقلاب- سال تحصیلی 92-91

کسب مقام اول در احراز رتبه های زیر 1000 در کنکور 91 در استان

تنها دبیرستان عضو سازمان یونسکو در  استان همدان

کسب عنوان مدرسه زیبا در غرب کشور

رتبه یک کشوری در مسابقات نویسندگی کتاب، "اولین کتاب من" در سال 91 : خانم مهرنوش شریفی

رتبه یک کشوردر جشنواره فرهنگی، پژوهشی ادبی تابستان 91: خانم ها مهدیس گرشاسبی و فائزه زبرجدیان

رتبه  7 کنکور سال 90 در رشته علوم انساني: خانم فاطمه چيتگري

برگزيدگان آزمون سراسري 1389

رتبه يک کشور، رشته علوم انساني: خانم پگاه پزشکي

رتبه 9  رشته علوم انساني: خانم طيبه مطهري زاده

کسب رتبه اول ميانگين نمرات نهايي پايه سوم در امتحانات خرداد 89

سال 88-87

کسب عنوان رتبه برتر دانش آموزان عضو انجمن علمي با ارائه 14 مقاله برگزيده شده

کسب رتبه اول اين مرکز در سطح ناحيه
در بازديد مديران هم جوار، به استناد بخشنامه و اخذ تمامي امتياز مکتسب

بهترين رتبه رشته تجربي و رشته انساني ناحيه از بين مدارس خاص (علامه حلي، فرزانگان و شاهد) در آزمون 88

کسب رتبه اول معدل کتبي دانش آموزان (دختر و پسر) سال سوم  متوسطه در امتحانات نهايي خرداد 88

صد درصد قبولي دانش آموزان در پايه مياني با وجود برگزاري آزمون کيفي و سخت مرکز

کسب رتبه هاي برتر مسابقات آزمايشگاهي در سطح ناحيه و استان

موفقيت چشمگير در راهيابي به جشنواره خوارزمي

موفقيت چشمگير دانش آموزان در کسب رتبه هاي دو رقمي و سه رقمي در کنکور 88،تعداد 12 نفر از 59 نفر از دانش آموزان پيش دانشگاهي

کسب رتبه اول ناحيه در مسابقات فرهنگي و هنري توسط دانش آموزان  در سال تحصيلي 88-87

وضعیت آب و هوا

-  °

جزئیات

تعداد بازدیدکنندگان
ماه جاری
امسال
مجموع

سخن مدیر

امکانات مدرسه

شما دانش‌آموزان با کسب رتبه اول استان از نظر کسب بهترین رتبه‌های آزمون سراسری و نیز در حوزه حفظ قرآن و فعالیت‌های ادبی افتخار آفریدید و ما به عنوان یک خدمتگزار در خدمت شما هستیم.

آذر رحمانی نفیس

هشتمین همایش تجلیل از نخبگان قرآنی - علمی برگزار شد
هشتمین همایش تجلیل از نخبگان قرآنی - علمی دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س)، روز پنجشنبه 24 مهرماه 93 برگزار گردید. در این همایش که پذیرفته شدگان آزمون سراسری 93، مسئولین محترم آموزش و پرورش، جناب آقای مهندس موسوی نماینده خیرین و جمعی از دانش آموزان حضور داشتند، برنامه هایی نظیر سخنرانی و خیرمقدم رئیس آموزشگاه، سخنرانی جناب آقای اباذری، اجرای تئاتر ویژه عید غدیر و سرود ایران توسط گروه حنانه، نمایش کلیپ خاطرات  پذیرفته شدگان در دبیرستان برگزار شد و در پایان با اهدای تقدیرنامه و هدایا، از نخبگان برتر علمی - قرآنی  و دانش آموزان برگزیده امتحانات نهایی خرداد 93 که موفق به اخذ معدل کتبی بالا شده بودند، تجلیل بعمل آمد.

جشن عید غدیر ویزه کارکنان و دبیران محترم برگزار شد
روز پنجشنبه 24 مهر ماه 93، جشن ویژه عید غدیر با حضور کارکنان، دبیران و خانواده محترم ایشان در سالن ولی عصر (عج) برگزار گردید. در اینمراسم گروه تئاتر حنانه به اجرای نمایش حضرت علی (ع) پرداختند، همچنین ضمن اجرای برنامه های شاد، مداحی ویژه غدیر برگزار شد.

برگزاری جشن بزرگ عید غدیر به همراه جشنواره علمی - مهارتی با رویکرد سبک زندگی اسلامی
روز یکشنبه 20 مهر 1393، جشنواره علمی - مهارتی مادران و دختران با رویکرد سبک زندگی اسلامی به مناسبت جشن بزرگ عید غدیر در دبیرستان نمونه حضرت آمنــه(س) برگزار گردید. در این جشنواره دانش آموزان مهارت های خود را در زمینه آشپزی و صنایع دستی به نمایش گذاشتند و توسط کار ایشان توسط داوران مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین بر اساس سنت سنوات گذشته، از دانش آموزان سادات تجلیل به عمل آمد. دانش آموزان و کارکنان سادات نیز، عیدی های خویش را به سایرین تقدیم نمودند.

برنامه های روز عرفه و عید سعید قربان
- برگزاری نماز جماعت ظهر و عصر روز عرفه، در زیر آسمان و اقامه نماز مخصوص این روز
- طواف نمادین دانش آموزان و همکارانی که در سنوات گذشته به حج مشرف شده بودند
- سنگ زدن به نمادهای شیطان پرستی
- پذیرایی از دانش آموزان خوابگاهی
- حضور دانش آموزان خوابگاهی در سینما
- ضبح قربانی در روز عید سعید قربان

پذیرفته شدگان آزمون سراسری 93
روی لینک خبر کلیک کنید

حضور راویان دفاع مقدس در کلاس ها
8 نفر از راویان دفاع مقدس در روز شنبه 5مهر93 در کلاس های درس این دبیرستان حضور یافته  و ضمن بیان خاطرات خویش به سوالات دانش آموزان پاسخ دادند که در پایان این برنامه از این عزیزان تقدیر به عمل آمد.

شرکت در مراسم زیارت و گلباران قبور شهدا در روز پنج شنبه سوم مهرماه93
مدیریت محترم و مسئولین مدرسه به اتفاق  دانش آموزان در مراسم زیارت و گلباران قبور شهدا در روز پنج شنبه سوم مهرماه 93 در گلزار شهدا حضور یافتند.

برپایی جشن نماز در روز اول مهر 1393
برای ارج نهادن به نماز اول وقت و نماز جماعت، مانند سالهای گذشته جشن نماز در روز اول مهر، همراه با اهدای هدیه تحت عنوان رزق معنوی واهدای صلوات شمار به قید قرعه به نمازگزاران اول وقت و پذیرایی در دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) برگزار گردید. همچنین طرح پله پله تا خدا با حضور امام جماعت مدرسه در اولین روز بازگشایی در کلاس ها و صحبت در رابطه با فلسفه نماز و دلایل منطقی وجوب نماز، به اجرا درآمد.

زنگ مهر و مقاومت در اولین روز بازگشایی مدارس، نواخته شد
در اولین روز از سالتحصیلی جدید، زنگ مهر و مقاومت توسط فرزند شهید بیات نواخته شد و از دانش آموزان استقبال بعمل آمد. همچنین به مناسبت هفته دفاع مقدس ضمن آماده سازی فضا متناسب با این هفته، برنامه هایی نظیر برپایی نمایشگاه عکس و پوستر (شمیم دلدادگی ) و دلنوشته های شهدا (در رابطه با دفاع مقدس)، نامگذاری کلاس ها به نام شهدا و نصب زندگینامه ی ایشان در جلوی درب کلاس ها، دیدار با خانواده شهید ترکمان، برپایی ایستگاه صلواتی، ختم صلوات، ختم قرآن، برپایی جشن نماز در روز اول مهر، اهدای هدیه تحت عنوان رزق معنوی واهدای صلوات شمار به قید قرعه به نمازگزاران اول وقت و پذیرایی از ایشان، برگزاری مسابقات مختلف خاطره نویسی، نامه ای به شهید گمنام ، وبلاگ نویسی و ... نامه ای به شهید گمنام و اختصاص برنامه صبحگاهی به موضوعات دفاع مقدس صورت پذیرفت.

برنامه هفتگی سال تحصیلی 94-93
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

عکس برگزیده

دبیرستان نمونه حضرت آمنه (س) همدان

نظر سنجی
1. اطلاع رسانی خبرهای مدرسه از طریق این وب سایت را نسبت به سایر دبیرستان ها، چگونه ارزیابی می کنید؟

نظر سنجی
1. نظر شما در مورد راه اندازی وب سایت چیست؟

سایتهای مفید

تازه ترین اخبار خبرگزاری ها